Mer om

Mer om ...

Reiki


Reiki kan ges både i samband med massage men också som en enskild behandling. Du ligger då fullt påklädd på bänken under ca 30-60 minuter. Mitt jobb är att förmedla den energin som jämt finns runt omkring oss för ditt högsta bästa. Några klienter upplever ljus- eller temperaturfenomen medans andra inte upplever något speciellt utan enbart en djup avslappning.


Reiki kan också ges på distans och du ligger du hemma på din säng eller soffa under behandling. Vi har kontakt både före och efter din behandling via telefon/sms.

Priser

Första behandlingen, ca 90 minuter, samtal och behandling.

 800 kr


Återbesök, 60 minuters behandling

 600 kr


Återbesök, 30 minuter behandling

 350 kr

Klassisk massage


Klassisk massage är förmodligen den vanligaste formen av massage och kan ges enbart för avslappning men också i behandlande syfte. Första gången du kommer gör vi gemensamt en analys av dina unika behov. En behandling varar vanligen i ca 60 minuter och ofta får du några förslag på strechövningar att ta med dig hem.

Priser

Första behandlingen, ca 90 minuter, analys och behandling.

 800 kr


Återbesök, 60 minuters behandling

 600 kr


Återbesök, 30 minuter behandling

 350 kr

Meditation

Meditation hjälper både kropp och själ. Variationen är oändlig och glider mellan fysisk avslappning, närvaro i nuet, fysisk och eller mental visualisering, meditation med mantra eller chant. Meditera kan syfta till att låta kroppen spänna av men också till att få mer kontakt med sig själv eller med ett högre jag eller kanske någon form av andlighet. Jag erbjuder både prova på meditationsdagar och fördjupning med specifika teman. Självklart kan du också komma till mig och vi utforskar tillsammans vilket typ av meditation du behöver och vill ha.

Meditation på gång


Måndagsmeditation över internet, start 6 april pågår till 15 juni

Vi passar på att starta en god vana när vi ändå är lite begränsade i våra liv. En guidad/ledd meditation där du hör min röst i dina hörlurarna och vill du kan du välja musik själv. Nyfiken? Läs mer här!


Prova-på-meditation, en dag för nybörjaren, 22 februari eller 4 april

Under denna dag går vi från avslappning till meditation med mantra och alla varianter där i mellan. Ger dig en möjlighet att hitta ditt sätt att meditera på. Självklart kan du som brukar meditera också vara med! Läs mer här!Meditationseftermiddag, för dig med lite mer vana, 19/1, 23/2, 5/4, 26/4

Fyra eftermiddagar gör vi tre unika/olika, guidade/ledda meditationer i en liten grupp. Att meditera i grupp innebär att upplevelsen många gånger ökar i skärpa och energi. Varje meditation jag sätter ihop utgår från gruppens behov. Du behöver ha viss vana att meditera under guidning. Läs mer här!Meditationshelg för kvinnor vid Wiks slott

Den här helgen är för dig som har prova att meditera och vill ge dig själv två dagar med insikt och återhämtning samtidigt som du fördjupar kontakten med dig själv. Fokus är att hitta sin inre balans, lugn och ro och bära med sig det. Helgen vänder sig denna gång enbart till kvinnor. Mer info här inom kort!
Följ mig på Facebook och bli uppdaterad med klurigheter

Kontakt

070 - 843 79 74

Funderar du på hur du lever och om du verkligen gör det du vill?

Läs mer här