Om mig

Om mig ...

Anja Saletti


Jag är certifierad massageterapeut och har gått reiki I och II. Har nog inte gått någon meditationsutbildningen men både utövar meditation själv och leder andra i meditation på kurser och träffar jag anordnar. Formar gärna egna meditationer och många av mina klienter säger att de tycker att min röst och tonläge passar för meditation.


Jag tar emot för behandling under vardagar dag och kväll och helgdagar i den mån de passar med mina övriga åtaganden. Arbetar som lärare på Uppsala universitet på deltid och har firma på deltid där jag både jobbar med Skal & Kärna (Massage, reiki, meditation) och Existentiell livslust (samtal, vägledning, grupper).


Välkommen med din bokning eller med frågor!

Några tankar om


"På Anja's bänk känner jag mig helt trygg och kan verkligen slappna av."

Massageklient


"Att få prova flera olika meditationer under en heldag gav en bra insikt om vilken typ av meditation som passar mig. Gav mersmak!"

Deltagare, prova-på-mediationsdag


"Toppenmassör, alltid nöjd när jag går därifrån, mitt första handsval."

Massageklient och massör


"Meditationsretreaten är som att stiga in i en oas där alla vardagens måste försvinner och du har tid att bara ta hand om dig själv."

Deltagare på prova-på-mediationsdag


"Efter massagen känner jag att spänningar i rygg och nacke släpper och kroppen får ny energi."

Massageklient


"Efter en jobbig dag på arbetet eller en monoton cykelträning får jag ofta värk i rygg, axlar och nacke. Att då avsluta dagen med ett besök hos Anja gör att min kropp blir glad igen och jag får sova gott. Jag rekommenderar henne verkligen. lyhörd på hur mina muskler reagerar masserar och strechar hon om vartannat och när jag kliver av bänken känner jag mig som ny igen. Du är bäst."

Massageklient


Utbildningar


  • Certifierad massageterapeut
  • Reiki utövare (I och II)
  • Legitimerad dietist

Erfarenhet


  • Egen företagare sedan 1998

Följ mig på Facebook och bli uppdaterad med klurigheter

Kontakt

070 - 843 79 74

Funderar du på hur du lever och om du verkligen gör det du vill?

Läs mer här